Spoštovani,

Obveščamo vas, da bo v sredo, 19.4.2017, od 14.00 do 15.30, v Ljubljani (Kristalna palača BTC) potekal brezplačni dogodek »STEREOTIPI SO BREZ VEZE. DAN ZA PUNCE«. Na dogodku, ki  je namenjen osnovnošolkam (7. – 9. razred) in srednješolkam, bomo na sproščen način predstavili raznovrstne poklice s področja tehnike, naravoslovja in informacijske tehnologije.

Več informacij najdete v priloženem vabilu ali na spletni strani Združenja delodajalcev Slovenije. Veseli bomo, če boste informacijo posredovali učenkam oz. dijakinjam vaše šole.

Da bi zagotovili čim večjo udeležbo deklet, ponujamo šolam izven Ljubljane možnost kritja stroškov prevoza deklet od šole do lokacije dogodka in nazaj. Stroške bomo pokrili za skupine vsaj 5 deklet na posamezni relaciji. Pri tem ne moremo zagotoviti organizacije prevoza in spremstva pri prevozu. V kolikor se odločite za to možnost, se nam vnaprej oglasite (sporočite nam relacijo in okvirno ceno prevoza) in dogovorili se bomo o podrobnostih. Razpoložljiva sredstva so omejena.

Lep pozdrav,

Barbara Hrovatin
Koordinatorka projektov

Združenje delodajalcev Slovenije – ZDS
Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana
T: 01/563-48-81
F: 01/432-72-14
E: barbara.hrovatin@zds.si
    danzapunce@zds.si
W: www.zds.si