Skoči na glavno vsebino

ČETRTI DAN

Četrtek, 29. 11. 2012 – VTISI

Na tem CŠOD-ju sem se dobro počutil. Večina dejavnosti je bila poučnih in zabavnih. Všeč mi je bilo tudi zato, ker so nam družbo delali štirinožni prijatelji Bingo, Piko in Nero. Posebna pohvala gre vsem v domu, tudi kuharicam, ki so kuhale odlično hrano. Všeč mi je bilo tudi, ker smo se veliko zabavali s prijatelji, igrali namizni tenis. Mislim, da je najpomembnejše, da smo se veliko zabavali in družili.

Vili

Med tednom na CŠOD-ju smo spoznali in doživeli nekaj lepih in zanimivih stvari. Ko smo prišli, sem si mislil, da bo tu dolgočasno, vendar sem se zmotil. Danes mi je bilo najbolj všeč, saj smo plezali, kar obožujem. Tu sem se zbližal s prijatelji. Všeč mi je bila tudi učna ura astronomije in celodnevni pohod, na katerem smo se vsi zelo namučili. Ta teden je bil eden mojih najboljših, saj sem zelo užival. Pa tudi učiteljice niso bile zelo stroge. Videlo se je, da so uživale. Hrana je bila odlična, najboljša do sedaj. Prostega časa smo imeli veliko, preživaljal pa sem ga večinoma s prijatelji. Ta teden na CŠOD-ju je bil fantastičen.

Peter D.

Ta teden sem se imel dobro. Delavci so bili prijazni. Najbolj sem pa zadovoljen s kuharicami, ker so kuhale odlično hrano. S prijatelji smo se veliko zabavali. Najbolj se mi je v spomin vtisnilo plezanje in ko nam je učiteljica pokazala cirkuške igre.

Tilen

V petek bomo v Idrijo prispeli okrog 16. ure. 

 etri dan3

 etri dan4 etrti dan etrti dan1 etrti dan2

 

Dostopnost