Skoči na glavno vsebino

DSC 0144V osnovni šoli smo si ogledali predstavo Žogica Nogica, ki so jo pripravili učenci OŠ Idrija. Zbrali smo vtise s predstave:

 

Ahmet Pjanić: Najbolj mi je bil všeč policist. Tudi ptiček mi je bil zelo všeč. K babici in dedku je prišla žogica. Babica je šla po mleko in kruh. Žogica je razbila skodelico. Zmaj je vzel žogico. Ko je babica prišla domov je videla, da ni Žogice. Babica in dedek sta vzela boben in lajno in šla iskat Žogico Nogico.  Vprašala sta policista, policist ni vedel kje je. Vprašala sta tudi strašilo, mehanika, na bencinski postaji in vojaka. Nihče ni vedel kje je. Žogico so našli pri zmaju, močno so pihnili in zmaja je odneslo.

Simona Mlakar: Najbolj mi je bila všeč Žogica Nogica, ker je prišla k babici in dedku. Zelo je bila lačna. Dedek in babica sta šla v mesto po hrano. Žogica ni vedela, kaj bi počela. Ko je prišel zmaj je žogica razbila vazo. Ker se je Žogica Nogica bala, da bo kaznovana je šla z zmajem. Dedek in babica sta iskala Žogico Nogico, pomagali so jima tudi policist, ptiček, vojak in pes. Žogico Nogico so našli pri zmaju, zmaja so skupaj odpihnili. Zmaj je pobegnil vsi ostali pa so se veselili.

Janez Rudolf: Najbolj mi je bil všeč dedek z lajno, ki je zelo lepo pela.

Eva Bonča: Najbolj mi je bila všeč hišica in zmaj.

DSC 0139

DSC 0142

DSC 0143

DSC 0146

Foto: Simona Mlakar

Dostopnost