Skoči na glavno vsebino

Dan se je začel kot običajno. Po jutranji telovadbi smo pospravljali sobe (tekmovanje v pospravljanju sob je bilo zelo napeto do konca!). Po zajtrku smo tudi danes imeli pouk; nato pa smo se odpravili na plažo. Najprej smo šli v vodo, plavali smo in skakali s pomola. Danes je bilo morje rahlo razburkano. Po plavanju pa smo imeli še igre; bile so zabavne in napete. Takoj po prihodu nazaj smo imeli kosilo. Jedli smo govejo juho z zvezdicami, široke rezance in purana v omaki ter zeleno solato. Do 15.00 ure smo imeli počitek, ki smo ga izkoristili za priprave na zaključni večer ter pisanje tega sestavka.

Fantje iz 6.b

Zapis o popoldanskem in večernem dogajanju (zaključni večer) sledi kasneje. Spomnili bi vas radi le še, da se že jutri vračamo domov. Predvidevamo, da bomo v Godoviču med 19.00 in 19.30 uro in v Idriji med 19.30 in 20.00 uro. Če bi slučajno prišlo do daljše zamude, vas bomo obveščali preko šolske spletne strani.  Lep in vesel morski pozdrav vsem doma! Učitelji

Popoldan petega dneva šole v naravi pa je v očeh deklic 6. c zgledal tako:

Po počitku smo se pripravili za na plažo. Plavali smo po valoviti vodi. Nato so nekateri razredi igrali ‘luknjo’, nekateri pa med dvema ognjema. Ko smo končali, smo se odpravili v svojo hiško. Oblekli smo se za na sprehod do trga v Nerezinah. Tam smo risali zanimivosti stavb, pozorni smo bili na podrobnosti. Ravno, ko smo se odpravljali nazaj, je začel padati dež. Vrnili smo se s hitrimi koraki. Pred večerjo je malo rosilo, zato jih večina ni vzela dežnikov v seboj v jedilnico. Jedli smo hrenovke z žara in pomfrit. Kar naenkrat je začelo liti kot iz škafa. Hitro in previdno smo stekli v hiške. V sobe smo prišli malo mokri. Rekli so nam, da bo morda današnji kulturni večer prestavljen na jutrišnji dan. Nekateri so še hiteli pospravljat stvari, ki so jih imeli na terasah. V hiškah smo reševali naloge iz delovnega zvezka. Jutri dopoldan pa bomo sošolcem predstavili program, ki smo si ga namenili predstaviti zvečer.

Dostopnost