Skoči na glavno vsebino

Obisk na OŠ Ivana Cankarja Vrhnika

V četrtek, 1. junija smo se na povabilo učencev in učiteljice 4.c odpravili na obisk na OŠ Ivana Cankarja na Vrhniko. 4.c je sodeloval z učenci 6. razreda v knjižnem projektu.

Gostitelji so se zelo potrudili in nas prijazno sprejeli. Skupaj smo se naučili plesati, izdelovali smo knjižne kazalke in veliko novega izvedeli o pisatelju Ivanu Cankarju. Sprehodili smo se mimo Cankarjeve rojstne hiše do Trojice. Na klancu smo srečali gospoda Cankarja in se z njim fotografirali, saj smo ga takoj prepoznali po brkih.

Učenci smo se potrudili pri peki piškot za naše gostitelje.

4.c se zahvaljujemo za povabilo, saj smo tako bogatejši za lepo doživetje.

Področne športne igre

V petek, 5.5.2023 smo potovali v Tolmin na področne športne igre v atletiki. Z učenci šol iz Tolmina, Nove Gorice, Ajdovščine, Postojne, Ilirske Bistrice, Strunjana in Portoroža smo se pomerili v teku, metu vorteksa, skoku v višino in daljino.

Dobro smo se odrezali, se potrudili in domov prinesli kar nekaj medalj.

Obiskala nas je tudi učiteljica Kerstin s svojo hčerko.

Najboljši starejši učenci se udeležijo državnega tekmovanja.

Vsem tekmovalcem čestitamo!

Odjave, prijave obrokov

Za odjavo in ponovno prijavo vseh obrokov poskrbi šola v primerih, ko je v oddelku ali skupini potrjena okužba z novim korona virusom in gredo učenci/oddelki/skupine v karanteno zaradi visoko rizičnega kontakta, ki se bil ugotovljen v šoli. Odjava obrokov velja za...

Podaljšanje jesenskih počitnic do 8. 11. 2020

Podaljšanje jesenskih počitnic do 8. 11. 2020

Ministrica MIZŠ je izdala sklep, s katerim podaljšuje jesenske počitnice za en teden. Več o organizaciji pouka po počitnicah vam bomo sporočili takoj, ko bomo od MIZŠ prejeli navodila. Objavljamo sklep ministrice. »Na podlagi prvega odstavka 105. člena Zakona o...

Dostopnost