Skoči na glavno vsebino

TRETJI DAN

Sreda, 28. 11. 2012

Danes zjutraj smo vstali, se obleki in šli na sprehod s psom Bingom. Po telovadbi smo pozajtrkovali in se odpravili po skupinah ven.

 

Naša skupina je šla iskat zdravilne rastline. Našli smo jih veliko. Ko smo prišli nazaj v dom, smo dobili navodila za kuhanje čaja. Bil je odličen. Nato smo šli na kosilo. Po kosilu smo s prijatelji igrali namizni tenis. Po počitku je naša skupina šla v športno dvorano na plezanje. Bil se prvi na vrsti. Bilo me je zelo strah, vendar, ko sem prišel dol, se mi je zdelo zabavno. Zato sem šel še enkrat. Po večerji smo odšli pisat dnevnike. Po branju dnevnikov nas čaka vedno zabavna večerna animacija.

 

Žan

Tudi danes zjutraj smo imeli jutranjo telovadbo. Šli smo na kratek sprehod in spremljal nas je pes Bingo. Po zajtrku so nas razdelili v dve skupini. S prvo skupino smo odšli v gozd, kjer nam je učiteljica povedala nekaj o prsti in kamninah. Po prihodu nazaj v dom, smo imeli malico in nato smo odšli v učilnico. Tam smo nekaj zapisali v zvezek in tako za tem odšli nazaj ven, kjer smo se pogovarjali o oblakih in vremenu. V učilnici nam je učiteljica povedala še nekaj o vremenu in kmalu za tem je sledilo kosilo. Po kosilu in prostem času smo imeli astronomijo. Izvedeli smo nekaj o zgodovini astronomije, zvezdah in orientaciji na nebu. Bilo mi je všeč. Sledil je prosti čas in večerja. Po pisanju dnevnikov nas čakajo še družabne igre.

Ana

tretji dan

tretji dan1

tretji dan2

tretji dan3

tretji dan4

Dostopnost