Skoči na glavno vsebino

Neodvisen.si

Spoštovani,

vseslovenski družbeno odgovoren program NEODVISEN.SI, ki ozavešča o različnih pasteh zasvojenostih, je po 12 letih delovanja naredil korak dlje, in čutimo dolžnost, da vas o tem obvestimo.
Z včerajšnjim dnem (14. november) je NEODVISEN.SI aktiviral svojo televizijo NEODVISEN.TV, na kateri bomo snovalci programa avtorsko ustvarjali različne oddaje in vsebine z namenom krepitve družbene odgovornosti in širjenja preventivnih informacij na širokem področju zasvojenosti:

  • Dr. Aleksander Zadel bo v svoji oddaji od A do Z jasno spregovoril o čustvih; o vedenjih in vedenjih, ki nas usmerjajo, o dražljajih, ki povzročajo čustva, in o prepoznavanju svojih čustev.
  • Sanja Rozman bo v svoji oddaji PEKLENSKA GUGALNICA podrobno razkrila vzroke in posledice posameznih oblik zasvojenosti ter predvsem opozorila na tiste mejnike, ki jih slehernik za ceno ostati na varni strani mora poznati.
  • Bojan Kodelja bo v oddaji V ŽIVO OB 20:00 z različnimi gosti izstopil iz znanih okvirjev klasične pogovorne oddaje in se spopadal z zapletenimi primeri v družbi.
  • Ustvarjali bomo tudi izobraževalne dokumentarne oddaje v rubriki NOV SVET o številnih (skritih) pasteh sodobne družbe (odnosi v družbi in družini, (ne)nadzorovana čustva in hormoni, digitalne manipulacije, videoigre, stiske, strah in laži otrok in mladostnikov idr.).

 

Ogled je že mogoč na https://neodvisen.tv.

Pred vsako oddajo vas bomo obvestili in tako o novi oddaji lahko obvestite tudi starše šoloobveznih otrok po vašem utečenem načinu obveščanja.
V naslednjem koledarskem letu pa pripravljamo posebno rubriko (ZA ŠOLE), kjer bodo avtorske izobraževalne oddaje v pomoč šoli oz. šoloobveznim otrokom. Več o tem vas bomo naknadno podrobneje obvestili.
Veseli bomo tudi vaših komentarjev in predlogov, saj bomo le na podlagali teh snovalci ustvarjali aktualno tematiko z različnimi verodostojnimi strokovnjaki.

Ekipa NEODVISEN.SI vas lepo pozdravlja.

Dostopnost