Skoči na glavno vsebino

Zaradi neugodnih vremenskih razmer organizator današnje tekmovanje odpoveduje. Učenci naše šole se bodo tekmovanja udeležili jutri, 15.1.2013, z odhodom  ob 9h.

Starše in tekmovalce obveščamo, da je v zadnjem trenutku prišlo do spremembe v terminu Regijskega tekmovanja v streljanju z zračno puško, zato vas obveščamo in vas prosimo, da upoštevate nadaljnja navodila:

Dne 15.1.2013, bo potekalo Regijsko tekmovanje v Streljanju z zračno puško.

Odhod ob 9.00 s parkirišča za šolo. Učenci so prvi dve uri prisotni pri pouku, ob 8.55, zapustijo razred in počakajo na dvorišču pri igriščih za šolo. Na tekmovanje se bodo odpeljali s kombijem, spremljal jih bo trener Vladimir Kržišnik.

 

Urnik tekmovanja:

10.30 – prijava na tekmovanje,

10.40 – ogrevanje,

11.00 – streljanje po kategorijah.

Kategorije ločeno učenci in učenke:

       cicibani (l. roj. 2002, 2003),

       ml. dečki, deklice (l. roj. 2000, 2001),

       st. dečki, deklice (l. roj. 1998, 1999)

Učenci bodo s seboj odnesli šolsko malico, zaželjeno je, da imajo poleg te, s seboj še svojo malico, namesto kosila. Prosimo vas, da jih odjavite od kosila, ker ne moremo zagotoviti, da se bodo do 14. ure vrnili v šolo. Po prihodu s tekmovanja se morajo učenci, ki obiskujejo podaljšano bivanje, priključiti svojim skupinam, oz. lahko drugače, ob pisnem sporočilu učitelju.

Tekmovalci naj imajo s seboj tel. št. enega od staršev, za primer nujnega klica in da lahko javimo točno uro prihoda domov.

Predviden prihod okrog 14h.

Stroški tekmovanja so 10€/tekmovalca (kotizacija) + stroški prevoza.

Stroške/tekmovalca krije polovico šola, polovico starši, obračunano pri položnici za malico.        

 

Hvala za razumevanje.                                                                       

Dostopnost