Skoči na glavno vsebino

DSC 0356Ker so bili otroci preteklo leto zelo pridni, nas je tako kot vsako leto tudi letos obiskal sveti Miklavž. Učenci so nam zaupali kaj vse jih je zjutraj čakalo na mizi.

 

 

 

Dobila sem uhane in puzle. Darilo je Miklavž pustil v košari. Nisem videla kdaj je Miklavž prišel v hišo, ker sem šla zgodaj spat.

Eva Bonča

 

Meni je Miklavž na mizi pustil kavo, piškote, Cocto in parfum. Zelo sem bil vesel. Slišal sem kako je Miklavž trkal. Tudi mami in Nadji je Miklavž prinesel kavo, ker sta bili pridni. Atu je prinesel palico in čokolado, Sebastjanu brisačo, Sebastjanovi punci pa čokolado.

Gregor Simonič

 

Miklavž mi je prinesel čokolado, avto in leva.

Julija Peternelj

 

Zjutraj sem vstala ob pol šestih. Zbudila sem Katjušo, šli sva v kuhinjo in pogledali kaj nama je prinesel Miklavž. Prinesel mi je pižamo, sestavljanko in sladkarije. Najbolj sem bila vesela sestavljanke na kateri je Eifflov stolp iz Pariza. Miklavž nas je obiskal tudi v šoli, darila nam je pustil pod smrečico. Miklavžu sem napisala sporočilo:”Hvala Miklavž za vsa darila.”

Simona Mlakar

 

Miklavž mi je pri Nadji prinesel čokolado in bombone. V šoli sem dobil svinčnik, čokolado in medvedka.

Ahmet Pjanić

 

Včeraj zvečer sem šel ob osmih spat. Slišal sem verige, ki so jih nosili parkeljni. Zraven so bili tudi angelčki. Hitro en, dva tri sem zaspal. Zjutraj, ko sem vstal sem videl, da mi je Miklavž prinesel velik traktor, pižamo, čokolado in sadje. Tjaši je prinesel lopato za kidat sneg, Izaku traktor, Aljažu pa sadje in jopo. Najbolj sem bil vesel traktorja.

Davorin Rupnik

 

Zvečer sem v kotu nastavil škatlo. Potem sem šel hitro spat. Ponoči nisem nič slišal, spal sem kot top. Zjutraj me je zbudila ura, hitro sem vstal in šel dol. V škatli sem zagledal Čokolešnik, DAS maso, barvice, čopiče in voščenke. Zraven je bila tudi palica, ker sem nagajal. K darilom mi je postavil tudi gobelin, da ga bom dokončal. Dobil sem tudi novo zobno krtačko in škatljico za krtačko. Vsa darila sem pregledal, zraven je bil tudi parkelj. Ata je dobil križanko, mama pa časopis. Miklavž mi je prinesel tudi čokoladice za vse otroke in učiteljice. Zelo sem bil vesel, ker mi je Miklavž prinesel polno daril.

Janez Rudolf

 

Ko smo pregledali vsa darila smo prebrali zgodbo o Miklavžu. V njej je pisalo, da Miklavž obdaruje pridne otroke, pa sem malo za šalo vprašala svoje učence: “Kdo so pridni otroci?”. Davorin mi je brž odgovoril: “To smo mi.”  Smile

 

DSC 0348

DSC 0350

DSC 0352

DSC 0354

DSC 0356

Dostopnost